Novice

Novice

Registracija za 5 evrov
Objavljeno 21.06.2010

Če se nenehno ubadate s pomanjkanjem časa in bi se radi izognili morebitni gneči ter papirologiji ob vsakoletni registraciji avtomobila, je storitev Registracija za 5 evrov pravšnja za vas.

Prihranimo vam pot in dragoceni čas, saj v vašem imenu opravimo registracijo vozila in morebitni tehnični pregled, medtem, ko boste vi opravljali svoje delo ali koristneje izrabili svoj prosti čas. V kolikor nam zaupate registracijo vozila, vam bomo tudi z veseljem svetovali in uredili zavarovanje. V tem primeru potrebujemo vaš osebni dokument, prometno dovoljenje , izjavo o ustreznosti in tehnični brezhibnosti vozila (homologacija) ter gotovino za plačilo cestnine in tehničnega pregleda. Za naše opravljeno delo boste odšteli le 5 EUR.

Na voljo smo vam tudi v manj prijetnih trenutkih, ko pride do škodnega primera.

Prepričajte se o naših kakovostnih storitvah in nas obiščite v naših poslovnih prostorih ali pa nas pokličite po telefonu.

Prihranek časa in energije
Objavljeno 15.06.2010

Naša ekipa je povsem fleksibilna in v najkrajšem času opravi vse potrebne poti in postopke tako registracije kot tudi tehničnega pregleda vozila. Za pičlih 5 evrov pri vas prevzamemo ustrezne dokumente in v primeru tehničnega pregleda tudi vozilo ter vam podaljšane dokumente in vozilo še isti dan dostavimo na želeni naslov.

© 2010 JOB d.o.o. Vse pravice pridržane internetne strani Izdelava spletnih strani